Om Mullet Scandinavia AB

Mullet importerar, distribuerar och säljer kompletta servrar och komponenter till servrar och datalagring. Vi är specialister på hårdvara för FreeBSD men jobbar även med Linux, Open Solaris, och de övriga BSD varianterna. Vi kan en hel del om Windows men vi är inte experter, då vårt hjärta finns på annat håll.

Verksamheten grundades 2002 med idén att erbjuda servrar för BSD & Linux baserade på standardkomponenter som kan konfigureras efter kundens önskemål. Vår styrka är att vi vet vad en sysadmin som kör ett fritt unixliknade operativ är intresserad av, och vi talar samma språk då vi finns i den världen. I företaget finns mångårig erfarenhet av både hårdvara och drift såväl som programutveckling och datorbyggande.

Vår målsättning är att rakt igenom erbjuda välgenomtänkta produkter baserade på ändamålsenliga kvalitetskomponenter. Vår huvudprodukt är kompletta servrar, vi är ingen allmän datorkomponentbutik, utan ser komponenterna mer som ett naturligt komplement vid bestyckning av en ny maskin eller uppgradering av en gammal. Vi försöker att lagerhålla vårt standardsortiment så att en server skall kunna byggas, testas och skeppas inom några dagar.

Sedan sommaren 2013 finns vi i nya fräsha lokaler i hamnen, 5min från Malmö Central.

Verksamheten omsätter ca 40 miljoner och varje månad bygger och levererar vi i snitt 150 servrar. Vi har sedan 2012 högsta kreditvärdighet AAA hos Soliditet/Bisnode. Vi har blivit usedda till Superföretag av Veckans Affärer & Bisnode två år i rad.

Superföretag 2014Superföretag 2015

Saknar du någonting som du tycker att vi borde ha? Skriv ett mail och berätta så undersöker vi om vi kan ta hem varan just till dig eller kanske ta upp den i sortimentet.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Visa priser ink. moms.

Produkter

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Nyheter

Xeon E5-2600 v4

Nu har vi levererat de nya Broadwell baserade processorerna i några veckor, verkar inte vara några problem med tillgången.

Posten bortplockat som fraktalternativ!

Som om höga priser inte var nog! Nu blir våra inleveranser med Posten försende till 16 ifall vi bokar hämtning av paket. Lösning inget skickas ut med Posten längre.

Fraktpriser uppdaterade

Lägre fraktkostnad på småsaker och högre på stora. Postens priser uppdaterade till verklig svindyr kostnad.

Ny adress!

Under Maj 2013 flyttade vi till nya större lokaler på Öckerögatan 2 i Malmö.
Läs vidare...